Najnovšie recenzie zo sekcie Fondue
- Super ovocie v čokoláde
ujde
- Dobrý pomer kvalita/cena..
- pekne biele prevedenie
- ešte nevyskúšaná
- funguje podle očekávání
- popis produktu (11 kusů v sadě) je absolutně nedostatečný.
- Z popisu se nedozvíte, že do hořáku můžete použít pouze speciální hořlavou pastu.
- Otázkou je, zda obchod tuto pastu vůbec vede jako samostatnou položku (vyhledávač nic nenašel)
super
Výborný produkt, vyzerá moderne, ľahká manipulácia vrchna časť drží dostatočne pevne na spodnej tak aj hustejšia čokoláda sa bezpečne konzumuje pomocou vydličky patriacej k tovaru
- Rýchla a jednoduchá obsluha
ešte som neskúšala, ale dúfam, že to bude ok
veľká sada, veľmi pekný dizajn
- Lahko sa rozobera a cisti.
- Ak mate fontanu na stole pri ktorom aj sedite, potom Vas fontana bude rusit pri rozhovore. Motor je hlucny.
Pri vybere by som sa viac zaujimal o hlucnost. Inak spokojnost.
- velka , keramicka misa
- nic
pomer kvality a ceny velmi dobry
- dizajn
- možnosť prenášať za držiak
- sviečka položená na keramike - neohrieva toľko kovový držiak
- prevedenie - keramika má veľa vád
- prevedenie - nekvalitné chromovanie držiaku
- prevedenie - vidličky pôsobia dosť lacno
Fondue má naozaj pekný design pre ktorý sme si ho aj vybrali, no prevedenie je priemerné až podpriemerné čo naznačuje kde to bolo vyrobené aj keď to nikde nieje uvedené.
Keramika má veľa drobných aj vačších vád a nieje biela ale jemne do béžova. Nápis Chocolat je dosť vysoko a tak ho z časti prekrýva kovový držiak.
Kovový držiak je dostatočne pevný a stabilný no spoje (zvary) niesu moc pekné a to isté platí aj o povrchovej úprave. Chrómovanie ma tiež veľa nedostatkov a pôsobí že nebude mať dlhú životnosť...
Držiaky vidličiek sú pomerne malé a človek a musí trochu sústrediť aby sa trafil na prvý krát.
Pokiaľ nieje človek veľký pedant dá sa to prekusnúť no ak si potrpíte na detaily tak by som sa poobzeral po inej značke, alebo si ho aspoň prezrel pred kúpov.
- no je to cinsky srot objednal som nejde to a reklamacia trva nasiel som podobne na aliexpres daleko lacnejsie nez on predava skuste tam priatelia
nevypral lebo je to smej
KELA Fondue čokoládové CHOCOLAT 6ks
Anonym
Pridané: 2. marca 2016
(naposledy upravené 2. marca 2016)
- dizajn
- zatial nic
uz len maskrtit
Clatronic SKB 3248 čokoládová fontána
Pridané: 11. decembra 2015
(naposledy upravené 11. decembra 2015)
Zakúpený v Shoppie.sk
potrebujem ho pre rodinné potešenie s čokolády
- všetko
super
- čokoláda sa mi ešte nikdy nepripálila (používam už dva roky), dobre uskladniteľná, ľahko čistiacia... len odporúčam
100% spokojnosť, vrelo odporúčam.